Formand - Signe Baden

Signe er vores formand,hun overtog posten januar 2014. Signe er selv en meget aktiv spiller

Mail:signe1973@hotmail.com

Mobil:

Kasser-Hanne Schultz

Hanne er vores kasser. Hun er selv en meget aktiv spiller og har spillet i mange år. Hanne har som primært opgave at sikre at økonomien stemmer og at der altid er penge i kassen til at gennemføre de aktiviteter som vi gerne vil.

Mail: bedstemf@privat.dk

Mobil: 20991713

Seniorleder - Marianne Jørgensen

Marianne er vores seniorleder. Hun har hovedansvaret for seniorafdelingen. Det er dermed Marianna der sørger for at arrangere arrangementer i seniorafdelingen. Det er også hende der hvert år sammensætter holdene i seniorafdelingen. Til dagligt er hun også ansvarlig for trænningen i seniorafdelingen. Marianne spiller også selv bowling og fungerer også af og til som dommer.

Mail: mariannejorgensen_64@hotmail.com

Ungdomsleder - Michael Jessen

Mobil:31165966

Sekretær - Joan Møller

Joan er vores sekretær. Hun blev valgt ind i bestyrelsen i januar 2011. Det er Joan der sørger for alt det administrative i klubben. Joan spiller også selv bowling og er ude til diverse turneringer.