Vores klub har altid brug for ildsjæle der ønsker at styrke klubben. Klubben har altid brug for hjælp til en lang række opgaver. Jo flere der tilbyder at hjælpe jo mere kan vi også tilbyde vores medlemmer.

Hvorfor tage opgaver i klubben?

Der er mange grunde til at tage opgaver i Grindsted Bowlingklub. For det første får du indflydelse på din egen eller dit barns fritidsinteresse. Det er vigtig med opbakning fordi vi har en fælles interesse for bowlingsporten. Vi ønsker alle sammen at klubben og sporten skal udvikle sig i en positiv retning. Der er kun én måde det kan ske på. Det kræver at der er nogle der vil hjælpe til med at udvikle sporten.

En anden grund til at tage opgaver i klubben er at der også er mulighed for personlig udvikling. Man kan også på det personlige plan få meget ud af at tage opgaver i klubben. Klubben giver f.eks. mulighed for at man kan komme på lederkurser, instruktørkurser, trænerkurser osv. På den måde kan man udvikle sig personligt.

Den tredje grund er at man møder rigtig mange forskellige mennesker. Dermed udvider man også sit personlige netværk. Man bliver en del af et fællesskab der arbejder mod ét fælles mål. Man får altså mange nye venner. Der er altså mange grunde til at tage opgaver i klubben og sandsynligvis også flere end dem der er beskrevet her.

Hvilke opgaver er der i Grindsted Bowlingklub?

I Grindsted Bowlingklub er der rigtig mange opgaver der skal løses. I Grindsted Bowlingklub har vi bl.a. følgende opgaver der skal løses:

Sociale arrangementer

Julearrangementer og sæsonafslutningsfest

Klubaften

Turneringsholdleder

Stævner og stævneledere

Dommere

Klubdragter

Hjemmeside

Trænnere/instruktører

osv.

Vil du tage ansvar for klubbens udvikling?

Ønsker du at hjælpe klubben med forskellige opgaver er du meget velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem. Hvis der er én helt bestemt opgave du gerne vil hjælpe med er du meget velkommen. Hvis du ikke helt ved hvad du kan hjælpe med men gerne vil hjælpe er du også meget velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem. Derefter vil bestyrelsen hjælpe dig med at finde ud af hvilke opgaver du synes kunne være interessant. Er der tale om en opgave der kræver en bredere viden (f.eks. træner/instruktør) vil klubben sørge for at man får de kurser der gør at man kan løse den pågældende opgave på bedste måde.

Bestyrelsen har altid brug for hjælp til forskellige opgaver. Har du lyst til at tage medansvar for klubbens udvikling og hjælpe bestyrelsen med at løse diverse opgaver er du altid meget velkommen til at kontakte bestyrelsen. Vi håber meget at du ønsker at hjælpe klubben og være en del af et team der ønsker at skabe udvikling i klubben.

Frivilligt arbejde