Bliv eller skaf en sponsor til klubben

I Grindsted Bowlingklub har vi altid brug for sponsorer. Økonomi er en vigtig del af en forening. Jo bedre økonomisk situation klubben har jo mere kan vi opnå. Som sponsor i Grindsted Bowlingklub bestemmer du selv hvor meget du vil sponsere og hvor meget du vil have ud af dit sponsorat.

Vi vælger at kalde vores sponsorer for samarbejdspartnere. Dette skyldes at begge parter skal have noget ud af sponsoratet. Som sponsor af Grindsted Bowlingklub opnår man stor synlighed. For det første kommer man på vores hjemmeside. Derudover kommer man også på vores forskellige spilledragter. Dette giver stor synlighed. Der kommer mange mennesker i bowlinghallen hver eneste dag. På den måde opnår man stor synlighed i lokalområdet.

Ønsker du at blive sponsor, eller har du en god ide til en der godt kunne tænke sig at blive sponsor, må du meget gerne kontakte vores kasser. Vores kasser er vores sponsoransvarlig. Han kan også fortælle langt mere om vores forskellige tilbud. Du kan se hvordan du kontakter vores kasser her.

Vores sponsorer